❮   αρχικη

Εκδηλώσεις

Φωτογραφική έκθεση "W Γένος Θηλυκό"

Οι Γιατροί του Κόσμου συμμετείχαμε στην φωτογραφική έκθεση "W Γένος Θηλυκό" από τις 4/6/2018 έως τις 10/6/2018. Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο μας ενώ συγκεντρώθηκαν απαραίτητα φάρμακα για τις ανάγκες των ανθρώπων που επισκέπτονται τα πολυιατρεία μας.

Ejekt Festival

Στις 23/6/2018 με ιατρικό / νοσηλευτικό προσωπικό, παρείχαμε ιατρική κάλυψη  για την ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας του Eject Festival με 17.000 επισκέπτες.

Διαμαρτυρία για την τήρηση της ανακωχής στην Συρία

Σε μία κοινή δράση με όλες τις αντιπροσωπείες των Γιατρών του Κόσμου, συγκεντρωθήκαμε στα Προπύλαια στις 19 Μαρτίου διεκδικώντας πρόσβαση στον άμαχο πληθυσμό και απομάκρυνση των τραυματιών από τη Συρία.

Διήμερη συνάντηση με θέμα τον Εθελοντισμό

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε μία συνάντηση με τους εθελοντές μας όπου μεταξύ άλλων θα συνομιλήσαμε και θα ανταλλάξαμε απόψεις με εκπροσώπους ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων επίσης υπήρξαν workshops με θέματα όπως η εκπαίδευση και η ενδυνάμωση του εθελοντή.

Ανθρωπιστικό Συνέδριο του Βερολίνου

Η συμμετοχή των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας στο Ανθρωπιστικό Συνέδριο του Βερολίνου με μήνυμα "Όχι άλλες δικαιολογίες! Συνηγορώντας για ανθρώπινη αξιοπρέπεια στην εποχή της κρίσης".
Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής των ΓτΚ Ελλάδας, Αναστάσιος Υφαντής, μετά από πρόσκληση της Γερμανικής Αντιπροσωπείας των ΓτΚ, κλήθηκε να μιλήσει για τις συνθήκες κράτησης και υποδοχής των πολιτών από τρίτες χώρες στην Ελλάδα και να παρουσιάσει τις σχετικές δράσεις της Οργάνωσης.

Raise Your Voice Festival 2018

Οι Γιατροί του Κόσμου συμμετείχαν στο Raise Your Voice Festival 2018 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Οι Γιατροί του Κόσμου ενημέρωσαν τους επισκέπτες για το έργο και τις δράσεις τους και όλοι μαζί ύψωσαν  τη φωνή τους κατά της εμπορίας ανθρώπων

Προσεχείς εκδηλώσεις

Δέντρο από Γάλα

Στις 14 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε κουτιά από γάλα για τα παιδιά στα Προπύλαια, από τις 09:00 έως τις 20:00. Σε μία μεγάλη γιορτή, ανάμεσα σε πολλά διασκεδαστικά events,  "χτίζουμε" ένα μεγάλο δέντρο αγάπης από την προσφορά των συνανθρώπων μας για αυτούς που έχουν ανάγκη